La Fira de la Llavor de Roda de Ter manté el format de dos dies

Hi participaran unes 20 parades

Fira de la Llavor Tradicional de Roda de Ter.
Fira de la Llavor Tradicional de Roda de Ter. | Jose M. Guiérrez
Redacció Osona.com
09 d'abril del 2015
Actualitzat a la 13:21h

Fira de la Llavor Tradicional de Roda de Ter, l'any passat. Foto: Jose M. Guiérrez

L'Ajuntament de Roda de Ter organitza la III Fira de la Llavor Tradicional, que se celebra aquest cap de setmana, 11 i 12 d’abril. Enguany es consolida el format de l'any passat de dos dies de fira, en el qual el primer dia hi ha activitats i la taula rodona inaugural i l'endemà, la fira. Hi ha previstes una vintena de parades.

Aquesta iniciativa es va portar a terme per primera vegada fa dos anys amb l’objectiu de contribuir a la recuperació, difusió i revalorització de les llavors locals o tradicionals, un patrimoni que forma part de la nostra identitat local. Més enllà, també és un projecte que vol contribuir al desenvolupament cultural, social i econòmic de la població de Roda de Ter.

La Fira de la Llavor Tradicional compta amb un seguit d’activitats que van des de tallers, activitats infantils, el sopar del dissabte, la gran cagada... A més, InstaOsona organitza el segon concurs d’Instagram, on es premiaran les dues millors fotos, que sortiran d’una votació popular. Per participar-hi, cal seguir els perfils d’@instaosona i @firallavor, i etiquetar les imatges relacionades amb la fira amb els hashtags #firallavor15 i #instaosona. Cada usuaris
pot penjar tantes fotos com vulgui i tindrà temps de fer-ho fins al dimarts 14 d’abril.
 

Presentació de la fira i programa d’actes





 

 







Galeries de fotos:
- Fira de la Llavor Tradicional, 2014 (José Manuel Gutíerrez)
- Fira de la Llavor Tradicional, 2013 (Joan Parera i M. Àngels Roviró)
Arxivat a