La Botiga al Carrer de Torelló es fa gran

El certamen s’amplia al carrer del Pont i al carrer Sant Miquel

Redacció Osona.com
09 d'abril del 2015
Actualitzat a la 13:04h

La Botiga al Carrer de Torelló al barri de Montserrat. Foto: Ajuntament de Torelló


La Botiga al Carrer de Torelló torna aquest dissabte, 11 d’abril, al seu escenari habitual de la plaça Nova. En aquesta edició, el certamen s’amplia, en horari de tarda, al carrer del Pont i al carrer Sant Miquel. Aquesta acció de dinamització comercial, organitzada per la regidoria de Comerç i el Pla de Barris, té una rèplica a la tardor, quan se celebra al barri de Montserrat.

L’ampliació de l’espai comercial al carrer Sant Miquel i al carrer del Pont es deu, tal com explica el regidor de Comerç, Jordi Casals, a una demanda dels mateixos comerciants. L’objectiu és, segons el regidor, reformular La Botiga al Carrer per tal de facilitar la participació de més comerços i “intentar recuperar les tardes de dissabte per al comerç de Torelló” com a horari de compres.

Així, la Botiga al Carrer es replanteja com un recorregut comercial pel nucli antic, amb oferta comercial i activitats al llarg de tot el dia. Per aquest motiu, durant la tarda es tallarà la circulació al carrer Sant Miquel per tal que els comerciants de la zona puguin treure els seus productes al carrer. A la plaça Nova, els comerços que no siguin del centre estaran ubicats en carpes.

 

Presentació de la Botiga al Carrer de Torelló. Foto: Ajuntament de Torelló

En total, hi participaran més de 40 comerços, alhora que el Mercat de la Cuca hi tindrà 10 parades. Es compta amb la col·laboració de sis entitats: PIOC, ANC Vall del Ges, Puntaires de la Vall del Ges, Casal de la Gent Gran, Associació Osona contra el Càncer i Club Bàsquet Torelló.

Hi haurà activitats tot el dia, al matí concentrades a la plaça Nova i a la tarda simultàniament a la plaça Nova, el carrer del Pont i el carrer Sant Miquel. La programació començarà a les 10 del matí, amb un esmorzar popular a la plaça Nova, organitzat pel Mercat municipal. De 10 a 12 es farà l’últim concurs de tapes per la independència, amb organització de l’ANC Vall del Ges: i de 10 a 1 del migdia, el PIOC farà un taller de màscares i maquillatge. A la tarda, de les 4 a les 8, al carrer Sant Miquel hi haurà un circuit de patinet, un taller de decoració de globus a la plaça Nova, i un taller de titelles al carrer del Pont. El fi de festa de la Botiga al Carrer serà a les 7 de la tarda a l’escenari de la plaça Nova amb el concert de Té Delegat’s.
Arxivat a