Joana Ortega beneeix la candidatura continuista de Santi Vivet a Torelló

L’alcalde presenta la llista íntegre amb la qual repetirà a les municipals | El manteniment dels serveis i projectes com la sala polivalent, el Teatre Cirvianum o el clavegueram, les prioritats de la propera legislatura

Santi Vivet i Joan Roca escolten a la vicepresidenta Joana Ortega
Santi Vivet i Joan Roca escolten a la vicepresidenta Joana Ortega | Adrià Costa
Redacció Osona.com
09 d'abril del 2015
Actualitzat el 10 d'abril a les 8:35h

Santi Vivet i Joan Roca escolten a la vicepresidenta Joana Ortega. Foto: Adrià Costa


Santi Vivet repetirà com a cap de llista de CiU per a les properes eleccions municipals del mes de maig a Torelló. L’actual alcalde va presentar aquest dimecres, 8 d’abril, la candidatura, amb tots els membres que la configuraran, en una acte que es va fer a la sala de la Cooperativa. La presentació va comptar amb la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Joana Ortega, i el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca.

Vivet concorrerà als comicis amb una candidatura molt semblant a la de l'any 2011, en la que hi seran presents els altres cinc regidors que la formació té en aquests moments a l’Ajuntament, a l'equip de govern: Manel Romans, Núria Güell, Albert Portús, Carme Francolí i Concepció Villena. La llista la completaran altres noms que debuten, en un intent d’equilibrar l’experiència amb les noves aportacions que lideraran la renovació de la secció local en els propers anys. Si bé els noms de la llista ja estan tancats, encara falta per definir la posició de cada un d'ells, a excepció de Santi Vivet (llista íntegra, a sota). El lema de la candidatura és “Sentim Torelló”.

Amb una sala d’actes plena de gom a gom, Santi Vivet va fer un repàs de la feina realitzada els últims anys sense deixar de fer autocrítica d’aquells temes que falta acabar de millorar i de posar en marxa. Així mateix, va anar desgranant els diferents objectius que s’han posar com a prioritaris si a partir del 25 de maig torna a governar, projectes com la sala polivalent, la renovació del Teatre Cirvianum, solucionar problemes del clavegueram o la remodelació del camp de futbol del Montserrat, entre d’altres. “La legislatura -amb paraules de l’alcaldable-, ha de tornar a ser de les coses petites, sense grans obres però mantenint i potenciant els serveis actuals”.

Vivet va insistir en la seva "il·lusió" per tornar a ser alcalde del municipi, tot i que va reconèixer que aquesta legislatura havia estat molt “dura", a causa dels pocs recursos econòmics que han rebut per part de les administracions superiors. L’alcaldable de CiU ha decidit tornar-se a presentar perquè ha rebut el suport del seu equip i perquè el país està vivint un moment “històric” en el que vol participar-hi.

En les passades eleccions municipals de 2011, tot i obtenir els mateixos regidors -sis- i gairebé el mateix nombre de vots que ens els comicis de 2007, CiU va recuperar l’alcaldia de Torelló. Vivet ha governat en minoria durant aquesta legislatura i en el darrer tram del mandat ha configurat equip de govern amb ERC, amb tres regidors. El consistori de Torelló té 17 regidors.

-------------------------
LA CANDIDATURA DE CIU TORELLÓ


SANTI VIVET I SOLER
MANEL ROMANS SÁNCHEZ
ALBERT PORTÚS NOGUERA
NÚRIA GÜELL ROVIRA
CARME FRANCOLÍ CASAS
CONCEPCIÓ VILLENA ACEITUNO
JORDI ROSELL PLAJATS
LÍDA SÁNCHEZ BASCO
ELOI PÉREZ ANDREU
ALBERT SERRA GIRBAU
SERGI VILLARRAZO CAMPS
BERTA BASSAS TUNEU
EDUARD FABRÉ ROSELL
MARIA ARUMÍ CATALÀ
ENRIC FONT MARTÍ
JOAN SERRALLONGA CHICA
ESTER RIBAS ARBÓS
RAFAEL SANGLAS HERNANDO
ROSA CARNÉ PUIG
JOSEP MARIA ARANDA ARQUÉS
LLUIS BASSAS PORTÚS
 

Resultats de les eleccions municipals 2011 a Osona i a Catalunya, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Torelló, el 2007 i el 2011


La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca, han apadrinat la candidatura de CIU a Torelló. Foto: Adrià Costa

Arxivat a