Pere Mas estrena direcció musical a les caramelles de Centelles

Cantada de la coral la Violeta, pels carrers del poble

Caramelles a Centelles
Caramelles a Centelles | T. Carrasco
Toni Carrasco
07 d'abril del 2015
Actualitzat a les 17:53h

Caramelles de Centelles. Foto: Toni Carrasco


Com ja és tradició cada Diumenge de Pasqua, la coral la Violeta de Centelles va fer gaudir els vilatans durant més de dues hores amb les seves corrandes, cants i música de Setmana Santa pels carrers del poble. Les caramelles van ser dirigides enguany pel mallorquí i centellenc Pere Mas, que amb aquest concert mòbil a l'aire lliure s'estrenava en aquest format. Mas és, a més d'actor de teatre, lutier (fabricant artesà d’instruments musicals).

El concert final va tenir lloc davant el Portal de l'Ajuntament amb l'assistència de les autoritats locals, tot coincidint amb el mercat setmanal.

Les caramelles tradicionals es van compaginar amb tonades més o menys satíriques. Les més aplaudides van ser les que contenien textos de l'estil: "Tenim els carrers alçats, vénen eleccions, doncs no es nota gaire". O bé: "A l'ajuntament pleguen regidors, la Chavez s'en va que n'és la millor". També es va tenir algun record per a la situació política del país: "Fins al setembre no hi ha independència, que no veieu que és una emergència?".
 

Recull de galeries de fotos de les cantades de Caramelles, arreu del país

Arxivat a