En Hansi del bar de «Solisombra» rep la visita del seu pare, a qui no ha vist des de fa 25 anys

Desè capítol de la websèrie, amb Ramon Enrich com a actor convidat

per Redacció Osona.com , 4 d'abril de 2015 a les 16:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

En Hansi rep una de les visites més especials des que té el bar: es tracta del seu pare, a qui no veia des de feia 25 anys. El que en principi podria semblar una bona notícia, es converteix en una de les estones més amargues de la seva vida.


És el fil conductor del desè capítol de la segona temporada de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals. En aquesta entrega, titulada “Pare", l'actor convidat és Ramon Enrich.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.


A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. En aquesta segona temporada de “Solisombra” hi intervenen actors com Domènec de Guzman, Mireia Llunell, Mònica Corral, Maria Molins i Santi Ricard, entre altres. A la primera edició de la sèrie ja hi van participar artistes destacats com Abel Folk, Marina Comas, Pepo Blasco, Pere Ventura o Quim Vila.
 

Recull de capítols emesos l'any anterior

Més informació de la segona temporada de la websèrie

Aneu al web la websèrie

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació