Gent d'Alpens torna a presentar-se a les municipals amb la marca blanca d'ERC

Montse Barniol, que fa 12 anys que és alcaldessa, tornarà a liderar la candidatura

Redacció Osona.com
02 d'abril del 2015
Actualitzat a la 13:46h

Montse Barniol. Foto: Adrià Costa

Gent d'Alpens, el grup d’independents que governa a Alpens, es tornarà a presentar a les eleccions municipals del mes de maig, un altre cop amb les sigles AM (Acord Municipal), la marca blanca d’ERC. La formació ja havia estat associada a ERC, però en les passades eleccions de 2011 se’n va desvincular i es va presentar com a independent. La presentació de la candidatura es farà el diumenge 12 d’abril, a les 7 de la tarda, a la fàbrica vella.

Gent d’Alpens ha governat les tres darreres legislatures, sempre amb Montse Barniol com alcaldessa, que ha estat al càrrec durant 12 anys. Barniol, presidenta de la Xarxa de Custòdia del Territori de Catalunya i col·laboradora habitual de la secció d'Opinió d'Osona.com,  tornarà a encapçalar la candidatura del proper mes de maig.

En les dues darreres legislatures només s’ha presentat una candidatura a la població, Gent d’Alpens. En els comicis de l’any 2003, n’hi van haver dues: Gent d’Alpens-AM, que va obtenir quatre regidors, i CiU, que en va fer tres.4

Les eleccions, més festives que mai

Aquest any, les eleccions a Alpens tindran un escenari molt especial: les municipals s'escauen el mateix dia de la Fira d’Alpens, el 24 de maig; i les del Parlament, el 27 de setembre, coincidiran amb la festa major.
 

Resultats de les eleccions municipals 2011 a Osona, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Alpens, 2007 i 2011