La ruta de la Santa Tapa, proposta gastronòmica del nucli antic de Vic

Deu bars i restaurants del barri ofereixen tastets amb referències bíbliques

Redacció Osona.com
02 d'abril del 2015
Actualitzat a les 8:35h
Deu bars i restaurants del nucli antic de Vic oferiran aquests dies, del 2 al 4 d’abril, una ruta conjunta de tapes, sota el nom de la “Santa Tapa”. Cada un d’aquests establiments ha creat una tapa per a l’ocasió amb noms de referències biblíques: la crucifixió, el pecat de Judes, diable armat o Via Crucis, entre d’altres. El preu de la tapa és de 3 euros i hi va una consumició de vi o cervesa inclosa.

Els establiments que hi participen són els següents: Ca la Teresona, Divicnus, El Barecu, El Gravat, La Bodega de Vic, La Nyàmera, La Taverna del Call, La Vicaria, Norton ZN i el Restaurant l’Alzina.

Per fer la ruta, es podrà recollir un “passaport” a qualsevol dels establiments participants, comerços del nucli antic, l’Oficina de Turisme o bé es podrà descarregar i imprimir al web de Vic Comerç. Una vegada omplert el “passaport” amb les 10 tapes, es podrà votar la millor proposta i s’entrarà en el sorteig d’un sopar per a dues persones al restaurant que hagi obtingut la tapa més ben valorada per part del públic.

Per Pere Trasserra, president de Vic Comerç, “aquesta activitat forma part de la intenció d’estendre la nostra dinamització cap al nucli antic, tot lligant comerç i hostaleria, dos sectors motors de la nostra ciutat”. Trasserra afegeix que la ruta de tapes és la primera de les tres accions que l’entitat comercial planificarà conjuntament amb els bars i restaurants del barri per aquest any, la propera, pel Vic Xou (23 de maig).

La ruta de la Santa Tapa s’emmarca dins del programa d’activitats de la Setmana Santa de Vic.
Arxivat a