Vic mantindrà la parada de bus al sud de la ciutat en els trajectes a Barcelona

La freqüència de viatges també es doblarà

Redacció Osona.com
01 d'abril del 2015
Actualitzat a les 17:52h
Vic mantindrà la segon parada de bus al sud de la ciutat (actualment davant de la Poncella) en el servei del Bus Express que ofereix els trajectes amb autocar de Vic a Barcelona, en els dos sentits, a càrrec de l’empresa concessionària Sagalés (la primera parada està ubicada a l'estació d'autobusos). A més, la freqüència dels viatges entre les dues ciutats es doblarà.

Així s’ha acordat en una reunió que ha tingut lloc aquest matí a l’Ajuntament de Vic. A la trobada hi han participat usuaris d’aquesta parada; l’Ajuntament de Vic, representat per la 1a tinenta d’alcalde, Anna Erra, i el regidor de Serveis, Toni Serrat; i Benjamín Cubillo, sotsdirector de la Direcció General de Transport i Mobilitat de la Generalitat, propietària de la línia.

Durant la trobada s’ha exposat la proposta feta per l’Ajuntament de Vic de mantenir la segona parada al sud de la ciutat, ja que es tracta d’una demanda reivindicada per part dels usuaris de la mateixa línia i que, finalment, s’ha consensuat entre totes les parts implicades. D’altra banda, s’ha explicat que hi ha previst augmentar la freqüència en aquesta línia per donar més cobertura al servei.

Totes aquestes modificacions s’intentaran posar en funcionament aviat. Primer, la Generalitat ha de redactar un document on s’hi incorporaran tots els canvis i alguns serrells que falten perfilar. Llavors, Generalitat, usuaris i Ajuntament es tornaran a trobar per acabar de tancar l’acord.
 
Arxivat a