Santi Vivet repetirà com alcaldable de CiU a Torelló amb el mateix equip

Els cinc regidors que l’han acompanyat al govern del consistori formaran part de la candidatura

Pere Pratdesaba
31 de març del 2015
Actualitzat el 05 d'abril a les 11:55h
Santi Vivet
Santi Vivet | Adrià Costa

Santi Vivet. Foto d'arxiu: Adrià Costa


Santi Vivet, actual alcalde de Torelló, repetirà com a cap de llista de CiU per a les properes eleccions municipals del mes de maig, tal com ell mateix ha confirmat a Osona.com. Vivet concorrerà als comicis amb una candidatura molt semblant a la de l'any 2011, en la que hi seran presents els altres cinc regidors que la formació té en aquests moments a l’Ajuntament, a l'equip de govern: Manel Romans, Núria Güell, Albert Portús, Carme Francolí i Concepció Villena.

La candidatura està pràcticament lligada. La seva configuració definitiva, amb les posicions i la resta de membres, es donarà a conèixer el dimecres 8 d’abril, en un acte que es farà la sala Cooperativa, a partir de les 8 del vespre. A la presentació hi assistirà la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca.

En les passades eleccions municipals de 2011, tot i obtenir els mateixos regidors -sis- i gairebé el mateix nombre de vots que ens els comicis de 2007, CiU va recuperar l’alcaldia de Torelló. Vivet ha governat en minoria durant aquesta legislatura i en el darrer tram del mandat ha configurat equip de govern amb ERC, amb tres regidors. El consistori de Torelló té 17 regidors.

Vivet considera que ha estat una legislatura “molt dura”, des d’una perspectiva tan econòmica com social, amb molta gent aturada i amb moltes necessitats. “Però ens en hem sortit bé, hem sabut mantenir els serveis amb pocs recursos però amb l’ajuda de la Diputació de Barcelona”, ha declarat en aquest diari.

L’alcaldable de CiU ha decidit tornar-se a presentar perquè continua amb “il·lusió per seguir treballant per Torelló”, perquè ha rebut el suport del seu equip i perquè el país està vivint un moment “històric” en el que vol participar-hi. Vivet desitja acabar molts projectes que encara estan en marxa, com el pla de barris, la sala polivalent, el camp de futbol del barri Montserrat o la xarxa d’aigua potable, entre d’altres.
 

Resultats de les eleccions municipals a Torelló, el 2007 i el 2011

Arxivat a