La Universitat de Vic obre les portes als futurs alumnes

La jornada torna a ser un èxit de participació | Els visitants van gaudir d’un ampli ventall d’activitats

Redacció Osona.com
31 de març del 2015
Actualitzat el 02 d'abril a la 13:29h
Jornada de portes obertes a la UVic, dissabte passat
Jornada de portes obertes a la UVic, dissabte passat | Umedia-UCC

Jornada de portes obertes a la UVic. Foto: Umedia-UCC

 
La jornada de portes obertes de la Universitat de Vic, celebrada el passat dissabte, 28 de març, va ser un èxit de participació, segons explica el centre en una nota. Un any més, i gràcies al bon temps que va acompanyar durant tot el dia, la jornada informativa es va convertir en una festa per mostrar als alumnes de batxillerat, cicles formatius de grau superior i ESO, a les seves famílies, professors i al públic en general, l’oferta acadèmica de la universitat i les seves instal·lacions.
 
Durant tota la jornada, els visitants van poder gaudir d’un ampli ventall d’activitats i exposicions d’interès general, alhora que van rebre informació detallada de totes les titulacions de la UVic-UCC, tant de graus, màsters i programes de doctorat com de cicles formatius de grau superior. Les activitats més destacades van ser les xerrades d’orientació universitària, tallers i activitats pràctiques, exposicions i activitats permanents, degustacions, visites guiades a peu i amb carrilet, i informació i atenció personalitzada sobre beques, accés, preinscripció, preus i matrícula, allotjament, esports, transport, escola d’idiomes i campus virtual, entre d’altres.

Paral·lelament i per primer cop, va tenir lloc la jornada de portes obertes del Campus Professional de la UVic-UCC a la Farinera. Durant tot el dia es van fer visites guiades a l’edifici, tallers, exposició de treballs i xerrades específiques dels quatre cicles formatius, tant dels que s’imparteixen a Vic com al campus de Manresa i Olot.
 

Programa d’actes de la jornada de portes obertes

Recull de galeries de fotos de les Jornades de portes obertes a la UVic-UCC

Arxivat a