PxC presenta una cara nova com a alcaldable de Torelló

Lidia Montes entra en política pel “boicot” de la premsa al partit

Lídia Montes, alcaldable de PxC a Torelló
Lídia Montes, alcaldable de PxC a Torelló | PxC Torelló
Redacció Osona.com
27 de març del 2015
Actualitzat a les 17:35h
Lidia Montes serà la candidata a l’alcaldia de Torelló per PxC, en les eleccions municipals del proper mes de maig. L’alcaldable té 29 anys i aquesta es la seva primera inclusió a la política, encara que porta més d’un any col·laborant en les campanyes que el partit ha dut a terme.

Segons un comunicat de PxC Torelló, Montes ha decidit entrar a la política municipal a causa del “boicot fet durant aquests quatre anys a PxC per mitjans de comunicació i polítics antidemocràtics”. Per aquesta mateixa raó, la formació es nega a fer campanya a la premsa i a participar a qualsevol mena de debat o entrevista: “La nostra campanya electoral serà digital per mitja de les xarxes socials i a peu de carrer, com portem fem durant quatre anys de legislatura”.

PxC va obtenir representació a l’Ajuntament de Torelló per primer cop en les passades eleccions, el 2011, amb tres regidors. Una xifra que sembla difícil de superar, sobretot després de la crisi interna del partit, que ha acabat amb l’expulsió del fundador Josep Anglada.

Dos dels regidors actuals de PxC al consistori torellonenc, David Olivares i Josep M. Soldevila (president comarcal de PxC), acompanyaran Montes al capdavant de la llista, en concret, als números 2 i 4 respectivament. El número 3 l’ocuparà Joan Manel Castillo.
 

Resultats de les eleccions municipals a Torelló, el 2007 i el 2011