Roser Mas tornarà a encapçalar la llista d'ICV a Torelló

Els ecosocialistes fan una crida als votants d’esquerres i piquen l'ullet als del PSC

Roser Mas, Alícia López, Montse Soler, Eduard Rifà i Francesc Rubio.
Roser Mas, Alícia López, Montse Soler, Eduard Rifà i Francesc Rubio. | ICV Torelló
Redacció Osona.com
27 de març del 2015
Actualitzat el 30 de març a les 8:05h

ICV-EUiA de Torelló ha confirmat que es presentarà a les eleccions municipals del mes de maig i ha fet públics els noms de les cinc persones que aniran al capdavant de la llista. L’actual regidora del consistori Roser Mas encapçalarà la candidatura al costat d’Alícia López (2) i Montse Soler (4), que s’incorporen per primera vegada a la política i al grup, i d’Eduard Rifà (3) i Francesc Rubio (5), que ja han format part de les llistes en diverses ocasions (Francesc Rubio hi és des de les primeres eleccions democràtiques).

A la presentació de la candidatura, Roser Mas va destacar el compromís i la capacitat de lluita de la gent del grup i va fer una crítica a l’apatia de l’actual equip de govern, que “no ha fet política i s’ha limitat a gestionar i tirar endavant o aturar projectes iniciats en anteriors mandats”.

Roser Mas va fer una crida a les persones d’esquerres, defensores de les llibertats, de la justícia social, de la inclusivitat, de l’ecologia, dels drets socials... perquè comptin amb ICV-EUiA. També va fer una referència explícita als votants del partit del PSC que, pel que sembla, en aquesta ocasió no es presentarà a les eleccions de Torelló.

A l’acte, també es va enunciar que el pròxim dia 17 d’abril, Joan Coscubiela, diputat d’ICV-EUiA a Madrid, serà a Torelló.

ICV ha obtingut un regidor en les dues últimes eleccions municipals, el 2007 i 2011, i ha restat a l’oposició.
 

Resultats de les eleccions municipals a Torelló, el 2007 i el 2011

Arxivat a