La UVic organitza avui una jornada de portes obertes

La universitat dóna a conèixer tots els estudis que imparteix i mostra les instal·lacions d’una manera lúdica i festiva

Jornada de portes obertes, l'any passat
Jornada de portes obertes, l'any passat | Adrià Costa
Redacció Osona.com
25 de març del 2015
Actualitzat el 28 de març a les 9:01h
Jornada de portes obertes a la Universitat de Vic, l'any passat. Foto: Adrià Costa

La Universitat de Vic ha organitzat una jornada de portes obertes per aquest dissabte, 28 de març, de 9 a 14h i de 16 a 19h. L’objectiu, mostrar als alumnes de batxillerat, cicles formatius de grau superior i ESO, a les seves famílies, professors i al públic en general, l’oferta acadèmica de la universitat i les seves instal·lacions.

Durant tota la jornada, els visitants podran gaudir d’un ampli ventall d’activitats i exposicions d’interès general, alhora que rebran informació detallada de totes les titulacions de la UVic-UCC, tant de graus, màsters i programes de doctorat com de cicles formatius de grau superior. Les activitats més destacades són les xerrades d’orientació universitària, tallers i activitats pràctiques, exposicions i activitats permanents, degustacions, visites guiades a peu i amb carrilet, i informació i atenció personalitzada sobre beques, accés, preinscripció, preus i matrícula, allotjament, esports, transport, escola d’idiomes i campus virtual.

Algunes d’aquestes activitats són d'especial interès per als futurs estudiants, com les demostracions de robòtica, el funcionament dels nous laboratoris d’entorns clínics, o el funcionament del plató de televisió i ràdio des d'on es farà un magazin en directe durant tot el dia.

Per tal que la jornada sigui també festiva, s’han organitzat activitats sorpresa per fer que tothom que vingui a la UVic passi una “experiència de pel·lícula” i visqui “l’inici d’un gran futur!”, tal com anuncia el cartell promocional de la jornada.

Com a novetat d’enguany, un estudiant de Multimèdia ha dissenyat una app amb el programa d’activitats de la jornada de oortes obertes per seguir amb tot detall el què passa durant el dia. L'app, que porta el nom "jpouvic", està disponible per Android.

Campus Professional a la Farinera

Paral·lelament i per primer cop, tindrà lloc la jornada de portes obertes del Campus Professional de la UVic-UCC a la Farinera. Durant tot el dia es faran visites guiades a l’edifici, tallers, exposició de treballs i xerrades específiques dels quatre cicles formatius, tant dels que s’imparteixen a Vic com al Campus de Manresa i Olot.

També en el marc de la jornada, al campus Miramarges hi haurà diferents taules informatives d’UVic+, “La Universitat t’ofereix més”, amb atenció personalitzada sobre formació, emprenedoria, recerca, programes internacionals... Es tracta dels següents serveis que la UVic-UCC posa a disposició dels estudiants, exestudiants, professionals i organitzacions col·laboradores:
 
•         Formació Contínua.
•         Escola de Doctorat.
•         Recerca i Transferència de Coneixement.
•         Servei d’Emprenedoria.
•         Servei de Carreres Professionals.
•         UVic Alumni.
•         Mobilitat Internacional.
 

Programa d’actes de la jornada de portes obertes


Galeries de fotos:
- Portes Obertes, 2014 (Adrià Costa)
- Portes Obertes, 2013 (Jordi Molet)
- Portes Obertes, 2011 (Adrià Costa)
Arxivat a