Txarango suma dos discos d'or

"Som Riu" i "Benvinguts al llarg viatge" superen al mateix temps les 20.000 còpies venudes

J.P./Redacció
24 de març del 2015
Actualitzat a les 12:56h
Txarango, amb els discos d'or
Txarango, amb els discos d'or | Discmedi
Txarango no nomes acumula premis sinó també discos d'or. Aquest dilluns, la discogràfica Discmedi els ha lliurat el guardó per haver superat les 20.000 còpies venudes dels álbums Som Riu i Benvinguts al llarg viatge. El dos discos han assolit aquestes xifres recentment i pràcticament en les mateixes dates.
 
El grup ve de fer una gira per Mèxic, i abans d’emprendre’n una altra per Xina a principis de maig, actuarà a les Borges Blanques el dia 28 de març, al País Valencià, a Madrid i el dia 28 d’abril al Fòrum de Barcelona dins del marc del Festival Telecogresca. A l’estiu els espera una gira que passarà per Alemanya, Bèlgica, l’Estat espanyol, Portugal i el Japó, entre altres països, així com diversos concerts al Principat, entre els quals destaca el festival Clownia que organitzen per segona vegada a Sant Joan de les Abadesses.
 
Aquest èxit dels Txarango també es farà pal·lès aquest dijous a la gala dels Premis Enderrock, on recolliran cinc dels principals guardons, tant de crítica com de públic: el Premi Enderrock de la Crítica al millor artista i els premis de votació popular per millor artista, millor disc de pop-rock, millor directe i millor lletra de cançó per "Compta amb mi".