Xavier Trias, ponent a Vic de la propera Àgora d'Opinió

L’alcalde de Barcelona explicarà com es pot beneficiar Osona del pol d’atracció que representa la ciutat comtal

Redacció Osona.com
23 de març del 2015
Actualitzat a les 16:18h
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias | ACN

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, serà el ponent convidat a la propera edició d’Àgora d’Opinió, que se celebrarà a l’Atlàntida de Vic el dimecres 8 d’abril. En aquesta vuitena edició es parlarà de “Barcelona, una ciutat de cultura, coneixement, creativitat, innovació i benestar al servei del país”. Trias explicarà com Barcelona és un pol d'atracció del que Osona se'n pot beneficiar.
 
La benvinguda a l’acte anirà a càrrec de l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal. El president de Creacció, Josep Arimany, presentarà Àgora d’Opinió i el ponent. Els assistents tindran la possibilitat de fer networking abans de dinar i de participar en el torn de preguntes després de la ponència. La inscripció a la jornada té un preu de 27 euros, que inclou el dinar, i es pot fer a través del web de Creacció fins al 31 de març.
 
Xavier Trias (Barcelona, 1946) és llicenciat en Medicina i Cirurgia, especialitzat en Pediatria, per la Universitat de Barcelona. Conseller de Sanitat de la Generalitat de Catalunya (1988-1996), responsable de desenvolupar el model sanitari català; conseller de la Presidència (1996-2000) i president i portaveu del Grup Parlamentari Català (CiU) al Congrés dels Diputats (2000-2003). Des de l’any 2011 és alcalde de Barcelona. Designada capital mundial del mòbil, i distingida com a primera Capital Europea de la Innovació (2014), la ciutat de Barcelona s’està transformant en una smart city de referència internacional. Xavier Trias ha estat inclòs a la llista dels cinquanta líders mundials més importants, segons la revista Fortune.
 
Àgora d’Opinió és un fòrum de debat que, en format de dinar-conferència, planteja temàtiques relacionades amb el món econòmic i empresarial. Les entitats promotores del projecte són Creacció, l’Ajuntament de Vic, la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), el Consell Empresarial d’Osona, la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç i El 9 Nou. Es tracta d’un format que es va estrenar l’any 2013: en tres ocasions s’ha fet a Vic, i també a Granollers, Manlleu, Manresa i Olot, amb la idea d’expandir-se per tot el territori d’influència de la UVic-UCC
Arxivat a