En Hansi canvia el bar de «Solisombra» per un plató de televisió

Vuitè capítol de la websèrie, amb Dolors Rossinyol com a actriu convidada

Redacció Osona.com
15 de març del 2015
Actualitzat el 23 de març a les 19:20h
Solisombra, vuitè capítol
Solisombra, vuitè capítol

La televisió local fa una entrevista a en Hansi i en Popescu amb motiu del 30è aniversari d'El Naranjito. De seguida podem veure que cap dels dos es troba en el seu hàbitat i el nerviosisme i una confusió flagrant de la presentadora fan que només sigui qüestió de temps que algú "salti".

És el fil conductor del vuitè capítol de la segona temporada de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals. En aquesta entrega, titulada “Pànic al plató", l'actriu convidada és Dolors Rossinyol.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.

A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. En aquesta segona temporada de “Solisombra” hi intervenen actors com Domènec de Guzman, Mireia Llunell, Mònica Corral, Maria Molins i Santi Ricard, entre altres. A la primera edició de la sèrie ja hi van participar artistes destacats com Abel Folk, Marina Comas, Pepo Blasco, Pere Ventura o Quim Vila.
 

Recull de capítols emesos l'any anterior

Més informació de la segona temporada de la websèrie

Aneu al web la websèrie