Vic presentarà la marca de ciutat en una gala a l'Atlàntida oberta a tots els veïns

L’acte, el 23 de març, estarà presentat per la periodista Núria Bacardit | Per assistir-hi cal inscripció prèvia

Redacció Osona.com
14 de març del 2015

Anna Erra i Josep Maria Vila d'Abadal, al ple del 2 de març. Foto: Adrià Costa


La nova Marca Vic es donarà a conèixer en el marc del Mercat del Ram, en un acte al teatre de l’Atlàntida, el 23 de març a partir de les 8 del vespre. La presentació serà oberta a tota la ciutadania, cal però inscripció prèvia al web de la iniciativa. La gala serà presentada per la periodista de TV3 Núria Bacardit i amenitzada per l’humorista Peyu, el Mag Pota i la Jazz Band de l’Escola de Música de Vic.

La nova marca de la ciutat i de territori ha comptat amb un procés participatiu en el que hi han col·laborat prop d’un miler de veïns i ha estat conduït i realitzat per professionals de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. L’objectiu d’aquest treball conjunt ha estat arribar a un espai de consens i participatiu entre els agents, entitats i persones de la ciutat. Tot per definir i orientar la ciutat cap a una marca unitària de projecció a l’exterior i d’identificació de Vic.

De moment, es coneixen alguns petits detalls del disseny. Tindrà el perfil d’una “V” arrodonida, sòlida però harmònica, on es vol identificar la vertebració de la ciutat en els àmbits de la convivència, civisme, benestar, igualtat, patrimoni i oportunitat.

El ple municipal de Vic, celebrat el 2 de març, va iniciar-se amb una declaració institucional de suport a la nova marca, consensuada per totes les forces polítiques del consistori. “Avui s’arriba al punt final del procés de la definició de la Marca Vic amb consens polític”, va dir Anna Erra, primera tinent d’alcalde, qui també va agrair la tasca a tots els agents que s’hi havien implicat.

El portaveu del PSC, Jacint Raurell, va destacar la imatge gràfica de la marca de ciutat, que és “polivalent i suggerent”, i pot donar peu a “diverses lectures”.
 

Aneu al web de la Marca Vic

Arxivat a