«S'ha de ser friki», la resposta de Guiteras davant els partidaris del «no» al Moianès

L'alcalde de Moià penja al seu Twitter un polèmic full amb arguments contraris a la comarca

ManresaInfo.cat
13 de març del 2015
Actualitzat a les 16:48h
La campanya del procés participatiu del 22 de març on es decidirà si el Moianès esdevindrà una comarca ja vull. El darrer en entrar-hi, sense contemplacions, ha estat Dionís Guiteras, alcalde de Moià.

Guiteras va penjar ahir al matí al Twitter un full escrit per alguns partidaris que estan en contra de la creació de la nova comarca del Moianès, on hi especificaven arguments com "no volem que tota la gitanada de l'àrea metropolitana vingui a Moià a robar" o "no volem que Moià esdevingui molt més car en tots els sentits, ja que totes les capitals de comarca són més cares que els altres pobles", entre d'altres.

Als autors d'aquest "gran argumentari" -que així és com l'ha definit el batlle del poble-, Guiteras no s'ha pogut estar de qualificar-los com uns "frikis". De fet, les respostes que ha anat rebent d'ençà que va penjar la publicació van en la mateixa línia: "És per emmarcar al museu dels horrors de la política" o "lamentable escrit i xenòfob". 

La futura comarca del Moianès, en cas de fer-se efectiva, serà la 42a del país i estarà formada per municipis que pertanyen actualment a les comarques del Bages, el Vallès Oriental i Osona. Collsuspina és l'única localitat osonenca que queda integrada al Moianès.