Les entitats de Sant Pere de Torelló decidiran el destí de 4.000 euros

L’Ajuntament augmenta la partida destinada a subvencions i ajuts a associacions

Redacció Osona.com
12 de març del 2015
Actualitzat a les 15:48h
El Consell Municipal Cultural de Sant Pere de Torelló es va reunir aquest dimecres al vespre. A la trobada es van parlar de tres temes importants que afecten a totes les entitats locals.

D’una banda, es va presentar la nova campanya solidària que aquest cap de setmana s’engegarà a Sant Pere de Torelló. La campanya “Sant Pere de solidari amb Sant Joan de Déu” pretén recaptar fons per a la investigació, atenció, suport... que fa la Fundació Sant Joan de Déu amb infants malalts.

La iniciativa, sorgida de la ciutadania i d’algunes entitats locals, se centrarà amb la venda d’unes samarretes, una xerrada explicativa de què és, què fa i com s’organitza la Fundació Sant Joan de Déu i algunes accions el dia de la Fira de la primavera, el 19 d’abril. Les entitats van veure amb molt bons ulls la proposta i totes van donar-hi suport.

Per altra banda, es va parlar de les subvencions i ajuts a entitats que cada any atorga l’Ajuntament. En aquesta ocasió es va recordar a les entitats que tal i com ja s’havia insinuat l’any passat, la partida ha tingut un petit increment de 4.000 euros en el pressupost. Per això, des de la regidoria de Cultura i Participació ciutadana, es va proposar al Consell que siguin les pròpies entitats que triïn i proposin quin destí ha de tenir aquest increment de la partida.

Finalment, hi va haver la xerrada sobre la llei d’impost de societats que tan moviment i rebombori ha portat en els darrers mesos entre els col·lectius de tot el país.