Vic porta l'atletisme als barris

Iniciativa esportiva i lúdica adreçada als joves

Redacció Osona.com
12 de març del 2015
Actualitzat a les 12:55h
Vic celebra durant aquest cap de setmana, dies 14 i 15 de març, unes jornades d’atletisme als diferents barris de la ciutat adreçades a joves. La iniciativa està promoguda pel Club Atlètic Vic - Escola d’Atletisme, amb el suport de l’Ajuntament de Vic, i té com a finalitat apropar aquest esport als joves dels barris.

La primera convocatòria, dissabte a partir de les 11 del matí, aglutinarà els barris del sud de la ciutat. En concret, el punt de trobada serà la plaça de Santa Anna i tots els participants podran fer diferents proves d’atletisme: 1.000 metres, llançament de pes i salt de llargada, entre altres.

El mateix dissabte a la tarda (17.00 h) tindrà lloc la segona jornada amb les mateixes proves però al parc de Josep Maria Sert. D’aquesta manera es vol arribar a la zona nord est de la ciutat.

La tercera i darrera jornada d’aquesta iniciativa es farà el diumenge, a les 11:00 h a la plaça Major de Vic. En aquesta jornada també es podrà practicar la variant dels relleus a banda dels anteriorment esmentats. En aquest cas, està orientada pels barris del centre i oest de la ciutat.
Arxivat a