El Cirvianum de Torelló estrena una producció pròpia dedicada a la cobla

“7 textures vives” és un espectacle multidisciplinari amb composicions de Xevi Capdevila

Redacció Osona.com
12 de març del 2015
Actualitzat a les 7:42h
Cartell de '7 textures vives'
Cartell de '7 textures vives'
El Teatre Cirvianum de Torelló acull aquest dissabte, 14 de març, a les 9 del vespre l’estrena de l’espectacle “7 textures vives”. Es tracta d’un muntatge multidisciplinari, amb música de formació de cobla amb violoncel, bateria i altres instruments electrònics, coral, poesia, mapping i dansa contemporània. La música és original del compositor torellonenc Xevi Capdevila.

“7 textures vives” són set obres originals escrites expressament per aquesta formació amb la finalitat de descobrir noves textures tímbriques i portant la formació de la cobla cap a la vessant més moderna. Les peces de Xevi Capdevila es complementen amb la poesia de Martí i Pol, Sagarra, Salvat-Papasseït, Foix, Vinyoli, Segimon Serrallonga i Vicent Andrés Estellés. L’escena es completarà amb coreografies originals creades per a cada peça.

Es compta amb la participació dels músics de Tarasca (Cobla Lluïsos de Taradell) i com a solistes Eva Curto (violoncel), Marc Serrats (guitarra i teclats), Albert Vila (baix elèctric), Jordi Campos (barítona) i Santi Carcassona (bateria i percussions). Al seu costat, la Coral Cervià, amb direcció de Gabriel Miralles. La part coreogràfica, amb la intervenció de set dansaires, és d’Anna Fontanet i Nàdia Pessarrodona, mentre que Anna Miralpeix s’ocupa dels recitats i Albert Sitges s’encarrega del contingut visual i les projeccions de mapping. La direcció musical de l’espectacle és d’Esteve Molero, mentre que la posada en escena és obra de Pep Tines.

“7 textures vives” és una producció del Teatre Cirvianum, la Coral Cervià i l’Agrupació Sardanista de Torelló.

La programació del cap de setmana al Teatre Cirvianum es completa amb l’espectacle infantil “El grill i la mosca”, a càrrec de Xerramequ, Xarxa Torelló i Propaganda pel fet. L’obra es representarà diumenge, a les 6 de la tarda.
 

Més informació i compra d'entrades

Arxivat a