El CP Vic s'emporta el derbi contra el CP Manlleu (0-2)

La bona actuació dels porters, Jordi Garcia i Carles Grau, va provocar que el resultat no fos més ampli

Redacció Osona.com
11 de març del 2015
Actualitzat el 12 de març a les 15:30h
Santi Teixidó cau davant de Mia Ordeig
Santi Teixidó cau davant de Mia Ordeig | Josep M. Montaner

Santi Teixidó cau davant de Mia Ordeig. Foto: Josep M. Montaner

El CP Manlleu i el CP Vic es van enfrontar aquest dimecres a l'OK Lliga, en el primer derbi osonenc celebrat al pavelló municipal de Manlleu. Dos gols del vigatà Cristian al 14 de la primera i quan només faltaven 36 segons per l'acabament del matx van donar la victòria a l'equip de Ferran Pujalte. La bona actuació tant de l'MVP de la final de la Copa del Rei, el porter vigatà Carles Grau, com del porter manlleuenc, Jordi Garcia, van fer que el resultat no fos ampli.

Abans del partit, els jugadors del Manlleu van fer el passadís al Vic com a campions de la Copa del Rei, i ambdós conjunts masculins a les jugadores del CP Manlleu, que van oferir a la seva afició la Copa de la Reina guanyada aquest cap de setmana .

El partit va començar sense un dominador clar i amb els dos equips ben situats sobre la pista en defensa i mirant de trobar ocasions al contraatac. El primer gol podria haver estat per als manlleuencs però Marc Julià va errar una falta directa al minut 21. Poc després, però, va arribar el gol del Vic. Cristian va aprofitar una pilota que havia aturat Garcia per, des del costat del pal i mitjançant una mitja volta, posar l'estic i marcar el primer.

Després del gol, el Manlleu va intentar fer-se amb el domini del partit i abans de la mitja part va gaudir de bones ocasions que, o bé l'encert de Carles Grau o la mala punteria dels homes de Quim López, van fer que el resultat no es mogués. A cinc minuts per l'acabament, Ferran va fallar una falta directa que podria haver significat el 0 a 2 pels vigatans abans del descans però Garcia va poder aturar-la.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica que la primera. El Vic, content amb l'avantatge, es va dedicar a controlar el partit, amb possessions llargues i defensant sòlidament els atacs del Manlleu. Quan quedaven 13 minuts pel final, tots dos equips van arribar a les 10 faltes i, tot i tenir-ne una de directa per a cadascun, ni Marc Julià ni tampoc Ferran Font van convertir-les.

Quan restaven 4 minuts, el Manlleu va tenir l'oportunitat d'empatar mitjançant un penal comès sobre Marc Julià però que Lluís Teixidó no va poder transformar. Quan només quedaven 40 segons per al final del matx, la falta que feia 15 dels manlleuencs va permetre a Cristian fer el segon per als de Vic i deixar sentenciat el partit.

Amb aquest resultat, el Vic segueix tercer amb 49 punts i el Manlleu, penúltim, amb només 11 quan només resten set partits per acabar la temporada.

Els jugadors del CP Manlleu fent el passadís als campions de la Copa del Rei. Foto: Josep M. Montaner