L'Associació Tapís presenta a Tavèrnoles un llibre de Pilar Cabot

L’edició de l’obra es fa en el marc d'un projecte social

Redacció Osona.com
10 de març del 2015
Actualitzat a les 17:05h
El Centre Cívic de Tavèrnoles acollirà diumenge, 15 de març, la presentació del llibre “El niu transparent”, de Pilar Cabot, amb il·lustracions de Ramon Sellarès. L’acte començarà a les 6 de la tarda.

La presentació anirà a càrrec de Pilar Cabot, Ramon Sellarès i l'Associació Tapís, amb lectura de poemes per part de l'autora i els alumnes de Tapís. També hi haurà una exposició de les il·lustracions del llibre.

“El niu transparent” està editat per l'Associació Tapís dins el marc d'un projecte d'itineraris formatius d'inserció sociolaboral amb joves de la comarca d'Osona.

Els llibres de Tapís estan realitzats amb paper reciclat de forma totalment artesanal. Els joves que participen en aquest projecte han realitzat totes i cadascuna de les tasques, des de l'elaboració de cada full de paper, fins a la distribució dels llibres venuts, passant per la producció i folrat de les tapes, l'enquadernació i la impressió.

La venda dels llibres es dedica de forma íntegra a cobrir una part important d'una petita beca salari que les noies i els nois perceben durant el seu procés formatiu que inclou l'adquisició d'hàbits laborals, la formació bàsica, la formació en habilitats socials i l'orientació laboral.
 

Més informació del llibre i dels autors