Núria Graham es cola al mig de Lady Gaga i Sting

La vigatana presentarà el seu primer disc al festival de Cap Roig | “Bird eyes” ja es pot escoltar a la xarxa

Redacció Osona.com
10 de març del 2015
Actualitzat el 11 de març a les 18:56h
Núria Graham
Núria Graham | Adrià Costa


Núria Graham ha editat el seu primer disc, “Bird eyes”, el qualja es pot escoltar a Spotify. Es tracta d’un treball que s’endinsa en un marc compositiu i interpretatiu propi i que flirteja amb mapes sonors moderns i inesperats que embolcallen les cançons amb rotunditat. És la Graham, en pura essència, en evolució cap a un estil propi i exclusiu.

“Bird Eyes” es presentarà oficialment l’11 d'abril a l'Auditori de Barcelona (entrades a la venda). Llavors començarà una gira que la portarà a certàmens com el Festival de les Arts o el Primavera Sound, i que tindrà una aturada molt especial: el 24 de juliol, la jove promesa vigatana actuarà a la 15a edició del festival musical de Cap Roig.

El cartell del certamen de Calella de Palaufrugell, enguany, és espectacular. Destaca el duet Lady Gaga & Tony Bennett, com a actuació estel·lar. A més, el programa del Cap Roig inclou altres grans estrelles, com Sting, Mishima, Joan Miquel Oliver, Rosario, Julieta Venegas, Miguel Bosé, Macaco, Blaumut i Amics de les Arts. El festival el tancarà Alejandro Sanz el 16 d'agost.
 

Escolta Núria Graham a l'Spotify


Núria Graham. Foto d'arxiu: Adrià Costa

Arxivat a