ICV-EUiA i Podem concorreran a les eleccions amb el nom de Vic en Comú

La coalició presenta la candidatura i el manifest

Arnau Martí i Daniel Jiménez, diumen ge a Vic
Arnau Martí i Daniel Jiménez, diumen ge a Vic | J.M. Gutiérrez
Redacció Osona.com
09 de març del 2015
Actualitzat a les 10:39h

Arnau Martí i Daniel Jiménez, a la presentació de la candidatura d'ICV-EUiA i Podem, a Vic, sota el nom de Vic en Comú. Foto: José M. Gutiérrez


ICV-EUiA i Podem Vic van presentar aquest diumenge al matí la candidatura conjunta amb la qual concorreran a les eleccions municipals de la capital d’Osona, que es dirà Vic en comú. L’acte va tenir lloc al Mercat dels Sentits, al passeig de la Generalitat. Hi van assistir Arnau Martí, alcaldable de la coalició, i Daniel Jiménez, portaveu de Podem, entre d’altres membres de les dues formacions. El proper divendres, a dos quarts de 8 de la tarda, es presentaran els 10 primers noms de la candidatura, al Casino de Vic.

La coalició va proposar fer un pla de xoc contra la precarietat en la qual viuen moltes famílies de Vic, repartir la riquesa i trencar els 35 anys de governs de la dreta a Vic.

A l’acte d’aquest diumenge, també es va presentar el manifest “Ara ja és demà”, el qual pot rebre adhesions directament per Internet. El manifest convoca a “construir una ciutat entre totes i tots des dels valors de l’ètica progressista i la participació activa”. I afegeix: “Anhelem una ciutat més democràtica, sostenible, solidària, honesta i transparent. Una ciutat equitativa on prevalguin els serveis públics enfront dels serveis privats i on els recursos, tan materials com a humans, siguin emprats de forma intel·ligent i equitativa. Treballarem pel canvi al servei de la ciutadania, no com una abstracció retòrica, sinó amb voluntat de fer-ho realitat”.
 

Presentació de la candidatura d'ICV-EUiA i Podem, a Vic, al passeig de la Generalitat. Foto: José M. Gutiérrez