La campanya per aconseguir el «sí» al Moianès, en marxa

Primer acte a Castellterçol, per convèncer els indecisos de cara al procés participatiu del 22 de març

Nació Digital
07 de març del 2015
Actualitzat a les 11:04h
La campanya pel "sí" a la nova comarca del Moianès, "DeSídim Moianès", ha començat aquest divendres al vespre. Un centenar llarg de persones ha assistit a l'acte que han organitzat els partidaris del "sí" a Castellterçol, un dels deu municipis que formaria part de la futura comarca. El procés participatiu se celebrarà el 22 de març.

L'alcaldessa de Castellterçol, Carme Tantina, ha assenyalat que amb la campanya el què es pretén és convèncer els indecisos a través de la informació. Els arguments a favor se centren principalment en salvar el Consorci del Moianès i en una millor redistribució dels recursos. Diputats i dirigents de CiU, ERC, PSC i ICV han participat a l'acte com a mostra del suport polític explícit que es dóna des del Parlament a la creació de la comarca.

La futura comarca del Moianès, en cas de fer-se efectiva, serà la 42a del país i estarà formada per municipis que pertanyen actualment a les comarques del Bages, el Vallès Oriental i Osona. Collsuspina és l'única localitat osonenca que queda integrada al Moianès.
 

Tota la informació del procés participatiu del 22 de març

Més informació de l'acte de Castellterçol