Mor Llucià Guiteras a l'edat de 57 anys

El manlleuenc era molt conegut per les seves col·laboracions als mitjans locals

Llucià Guiteras, el passat més d'octubre.
Llucià Guiteras, el passat més d'octubre. | Adrià Costa
Redacció Osona.com
06 de març del 2015
Actualitzat el 07 de març a les 15:56h

Llucià Guiteras, el passat més d'octubre. Foto: Adrià Costa


Llucià Guiteras, veí de Manlleu i molt conegut a la comarca per les seves col·laboracions en diversos mitjans de comunicació, ha mort aquest migdia a l’edat de 57 anys, després de patir una llarga malaltia. La capella ardent se situarà aquesta tarda al tanatori de Manlleu i la cerimònia fúnebre es farà aquest dissabte, a les 4 de la tarda, a la sala multiconfessional del tanatori de Vic.

Guiteras tenia una petita assessoria laboral a Manlleu i actualment era membre de la junta de l’AEC Manlleu de futbol. En els darrers anys havia escrits molts articles a la premsa local, sobretot al Diari de Manlleu i a El 9 Nou. També havia col·laborat en moltes tertúlies i en diversos programes de televisions com el Canal Taronja i El 9 TV.

El difunt es definia a ell mateix com “un home d’esquerres, d’idees llibertàries confederals, cristianes i budistes, al marge de les jerarquies”, tal com consta en alguns dels seus articles.

El periodista Toni Coromina, amic seu, recorda que durant els anys 70-80 Guiteras va formar part del moviment contracultural osonenc i va ser membre de la CNT. En la vessant musical, va tocar el saxo amb els mítics grups comarcals The Kilimanjaro’s i The Dumpers.
 

Bloc personal de Llucià Guiteras

Arxivat a