El «coaching», un concepte complicat per al Hansi de «Solisombra»

Sisè capítol de la websèrie, amb Maria Molins com a actriu convidada

per Redacció Osona.com , 5 de març de 2015 a les 13:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una entrenadora personal, una "coaching", intenta fer entendre els beneficis de conceptes com "perspectiva professional", "millora contínua", "determinació" o "decisió". Fracasa rotundament: en Hansi i en Popescu són incapaços d'assimilar el significat de cap d'aquestes paraules.


És el fil conductor del sisè capítol de la segona temporada de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals. En aquesta entrega, titulada “Coaching", l'actriu convidada és Maria Molins.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.


A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. En aquesta segona temporada de “Solisombra” hi intervenen actors com Domènec de Guzman, Mireia Llunell, Mònica Corral, Maria Molins, Jaume Casals i Santi Ricard, entre altres. A la primera edició de la sèrie ja hi van participar artistes destacats com Abel Folk, Marina Comas, Pepo Blasco, Pere Ventura o Quim Vila.
 

Recull de capítols emesos l'any anterior

Més informació de la segona temporada de la websèrie

Aneu al web la websèrie

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació