Les regidores de Vic Marta Riera i Pilar Catalán es barallen en un edifici municipal

PxC ha presentat denúncia per agressions i insults

Redacció Osona.com
05 de març del 2015
Actualitzat a les 10:52h
Nou episodi de l’esperpèntic espectacle que estan donant alguns membres i exmembres de PxC a l’Ajuntament de Vic. La regidora no adscrita Marta Riera (ex-PxC) i la regidora de PxC Pilar Catalán es van barallar en un dels despatxos del grup municipal de PxC a la casa Bojons, el passat dimarts al vespre. Les versions són oposades.

Segons PxC, Marta Riera va entrar d'amagat i sense cap autorització al despatx, i Catalán la va enxampar. Riera, sempre segons la versió de PxC, va respondre amb “molta violència, amb crits, insults, arribant fins a la agressió física”. La batussa va precisar de la intervenció de la Guàrdia Urbana. Catalán va rebre atenció mèdica a l’Hospital Universitari de Vic, per lesions petites.

Riera diu tot el contrari. Que ni tan sols va entrar al despatx, on volia recollir unes cadires que eren de la seva pertinença, i que li van tancar la porta als nassos.

Segons la Guàrdia Urbana, es va tractar d’una petita baralla i els danys es van produir quan el braç de Catalán va quedar enganxat a la porta.

PxC va presentar denúncia per agressions i insults. El judici de faltes serà ràpid i se celebrarà el proper dimarts, a un quart de deu del matí.
Arxivat a