El CP Vic celebra amb l'afició la seva quarta Copa del Rei

Jugadors, tècnics i directius van ser els protagonistes d’una rua festiva pels principals carrers de la ciutat | L’Ajuntament els va oferir una recepció

Redacció Osona.com
04 de març del 2015
Actualitzat a les 17:46h
Els jugadors del CP Vic, entrant a la plaça Major de Vic
Els jugadors del CP Vic, entrant a la plaça Major de Vic | Adrià Costa
 

Els jugadors del Club Patí Vic, amb la copa, entrant a plaça. Foto: Adrià Costa


El Club Patí Vic va celebrar aquest dimarts al vespre amb l’afició la seva quarta Copa del Rei, que va guanyar el passat diumenge, en imposar-se a la final al FC Barcelona, per 2-1. Els vigatans ja havien aconseguit aquest títol els anys 1999, 2009 i 2010.

La festa es va iniciar amb una rua pels principals carrers de la ciutat, on els jugadors anaven a dins d’un carrilet, pintats i amb una samarreta on es podia llegir “Junts fem història”. Els acompanyaven molts seguidors i quitxalla dels equips inferiors del club. La comitiva, encapçalada per un Ferrari amb la copa, va sortir de les instal·lacions del CP Vic, direcció plaça del Mil·lenari, plaça de l’Estació i carrer Verdaguer. Llavors va donar la volta al nucli antic, pel Portalet i passeig, acabant a la plaça Major. Des d'aquí, els jugadors es van dirigir a peu a la casa natal de sant Miquel dels Sants, per oferir el trofeu.

Jugadors, equip tècnic i directius es van adreçar llavors a la sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic, on se’ls va fer una recepció oficial. L’acte va estar presidit per la 1a tinenta d’alcalde, Anna Erra, i la regidora d’Esports, Montse Rovira. Durant els parlaments, Erra va destacar que amb aquests èxits esportius es mostra la consolidació del projecte que es basa en “un equilibri entre veterania i joves promeses, el treball conjunt i implicació de tot el club, l’alt rendiment per aconseguir l’excel·lència i el bon lideratge de l’entrenador”. Per la seva banda, la regidora d’Esports va dir que “l’hoquei patins és un esport molt arrelat a la terra i a la nostra ciutat”.

El president del CP Vic, Miquel Altimiras, va agrair a l’Ajuntament la possibilitat de celebrar aquest títol a la casa consistorial i va remarcar l’esforç de l’entrenador de l’equip, Ferran Pujalte, així com la resta de jugadors. El president, però, va recordar que cal continuar treballant amb la finalitat d’aconseguir els altres dos títols que hi ha en joc, referint-se a la lliga i a la Copa d’Europa.

Tot seguit, els jugadors i tècnics van adreçar-se al balcó de l’Ajuntament i van dirigir unes paraules d’agraïment a tota l’afició que hi havia a la plaça.

Una estelada fins a la independència

Durant la recepció, el president del club es va comprometre a penjar una estelada cedida per l'ANC Osona a les seves instal·lacions en un lloc ben visible i a no despenjar-la fins que s'assoleixi la independència. Altimiras ho va anunciar després que Alfred Verdaguer, en nom de l'ANC, li lliurés una carta agraint-li el suport que el CP Vic dóna a l'Assemblea, lluint la seva imatge a la samarreta.

En aquesta carta, l'ANC felicita els campions i els anima a seguir endavant amb "molta força, il·lusió i ganes, perquè faran falta més gols per guanyar el partit de la independència”. En la missiva, també es fa una menció especial al capità de l'equip i membre del Consell Assessor de l'ANC Osona, Josep Maria “Titi” Roca, que va mostrar una estelada mentre recollia la copa: "Una imatge que fa ben visible que el camí cap a la independència no té aturador".

Recull de galeries de fotos del Club Patí Vic

Arxivat a