Sant Hipòlit de Voltregà estrena un espai per a joves

El Ganxo, antigament el Punt-às, s’obre també a entitats culturals

Inauguració d'El Ganxo
Inauguració d'El Ganxo | D. Fajula
Redacció Osona.com
25 de febrer del 2015
Actualitzat a les 17:03h
Inauguració de l'espai sociocultural El Ganxo de Sant Hipòlit de Voltregà, amb l'alcalde Xavier Vilamala. Foto: David Fajula

Sant Hipòlit de Voltregà va inaugurar el passat dilluns, 23 de febrer, el nou espai municipal El Ganxo, antigament el Punt-às, ubicat al carrer Batlle Serrallonga, 2-4. L’equipament manté dins les seves instal·lacions l’aula de musica moderna de l’escola de Musica Municipal de Sant Hipòlit de Voltregà, el local d’assaig cedit a les formacions musicals integrades per a joves del municipi i el ciber espai, amb un total de sis ordinadors.

El Ganxo també obre una finestra a les entitats culturals per tal que hi puguin desenvolupar les seves activitats, reunions, assajos... Les obres han inclòs un seguit de reformes per tal de poder garantir aquesta polivalència, com ara adaptant-ne els terres i posant miralls a les parets.

L’alcalde de Sant Hipòlit, Xavier Vilamala, va obrir l’acte, oferint aquest nou equipament a la població, especialment als joves, per tal de desenvolupar les seves activitats i propostes. Seguidament, la regidora de Joventut, Heidi López, va fer un repàs cronològic de com s’havia arribat a aquesta nova proposta, entenent que la realitat demana canvis i que l’enfocament de l’espai s’havia d’ajustar a les noves realitats socials.

 

Inauguració de l'espai El Ganxo de Sant Hipòlit de Voltregà Foto: David Fajula
 

Inauguració de l'espai El Ganxo de Sant Hipòlit de Voltregà. Foto: David Fajula