Txarango arrasa als Premis Enderrock 2015

El grup acumula quatre premis per votació popular | Bonobos, grup revelació, i Oques Grasses, millor videoclip

Redacció Osona.com
24 de febrer del 2015
Actualitzat el 26 de febrer a les 14:07h
Foto de família dels guanyadors dels Premis Enderrock
Foto de família dels guanyadors dels Premis Enderrock | @enderrock

Els Txarango continuen en ratxa i han arrasat als Premis Enderrock 2015. El grup osonenc ha acumulat quatre guardons per votació popular, que se sumen a la de millor grup del 2014 segons la crítica. Es tracta del conjunt amb més guardons d'uns premis que es lliuraran el proper 26 de març al Teatre Municipal de Girona.

Txarango va acaparar fins a deu nominacions després de la primera fase de votació popular dels Premis Enderrock. Finalment, ha aconseguit quatre guardons entre els quals tres dels principals: millor disc de pop-rock en català per Som riu, millor artista i millor directe de l'any. A més, la cançó "Compta amb mi" s'ha endut el premi a la millor lletra. Els quatre premis es complementen amb el guardó a millor artista de l'any segons la crítica.

Pel que fa a la resta de grups osonencs, han obtingut dos guardons més: Oques Grasses, que tenia cinc nominacions, ha aconsegut el premi al millor videoclip, per Sexy; i Bonobos, amb quatre nominacions, s'ha emportat el de grup revelació.

Els Amics de les Arts, Joan Dausà, Sílvia Pérez i Raül Fernandez, Cesk Freixas, Love of Lesbian, Toni Xuclà i Lo Gitano Blanc (folk), Joan Chamorro (jazz), Carles Cases i Orquestra del Montsalvat (clàssica) i Àngel Llàcer-Manu Guix (infantil), han estat els altres artistes premiats pel públic.

A la gala dels Premis Enderrock, del 26 de març a Girona, hi actuaran Joan Dausà, Núria Graham, Nanydú, Sénior i el Cor Brutal i els Catarres.