Toni Moog recull els seus 10 anys de carrera en un espectacle a Torelló

L’humorista serà divendres al Teatre Cirvianum

Toni Moog
Toni Moog
Redacció Osona.com
18 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:23h
Toni Moog arriba aquest divendres, a les 9 del vespre, al Teatre Cirvianum de Torelló per presentar el seu espectacle “Toni Moog 10 años”. Amb un ritme desenfrenat, el conegut monologuista desgrana en escenes les històries més divertides dels seus 10 anys dalt de l’escenari i convida el públic a riure amb els millors acudits i gags de la seva extensa carrera.

Amb un estil molt personal, la seva imatge de tipus dur contrasta amb un puntet de tendresa que li dóna un magnetisme quasi únic en el món de la comèdia. Toni Moog mostra, amb gran desimboltura, històries sobre la vida, el seu barri, els seus col·legues, el “Friki” i el “Choni”, i enganxa l’espectador des de la primera frase del seu monòleg.

Toni Moog és un humorista, actor de teatre i col·laborador de televisió. Des de les seves ocupacions com a dj i tècnic de so en una sala de jazz, i gràcies a una aposta entre amics, va pujar als escenaris i no n’ha baixat fins a consolidar-se com un dels còmics més importants del panorama actual. Amb un humor de carrer i irradiant naturalitat al cent per cent, Toni Moog admet que la seva principal influència ha estat Martes y Trece. Amb la seva energia i carisma ha aconseguit batre el rècord d’assistència a un monòleg, amb 7.000 persones a la platja de Mataró.

Amb el programa “‘Central de Cómicos”, de Paramount Comedy, l’any 2005 va fer el salt a la televisió, on també ha participat a “Noche Sin Tregua” amb Dani Mateo, a “10 Cómicos 10” i ha protagonitzat un “Pata Negra”. De les seves aparicions a la televisió destaca la seva participació al programa “AMF”, al costat de Manel Fuentes, i a “Boqueria 357”, amb Santi Millán, tots dos de TV3. També ha col·laborat a “Homo Zapping”, d’Antena 3, i a “La Tribu” de Telecinco, presentat per Xavier Sardà i Mercedes Milà. Ha enregistrat un monòleg a “El club de la comedia”, de La Sexta, i ha treballat com actor i guionista en el late night “Uau”, de Cuatro, presentat per Santi Millán. En programes de ficció, ha participat a “Museo Coconut” i “Aida”.

Als escenaris, ha treballat com actor i guionista a la gira estatal de “Wanted, el show de los cómicos más buscados”, amb Santi Millán, Paco León i Santi Rodríguez. D’altra banda, els seus espectacles “Singles”, “Facemoog” i “Blanca Navidad”, al teatre Club Capitol de Barcelona, han superat la xifra de 200.000 espectadors.
 

Més informació i compra d’entrades

Arxivat a