Manlleu comença la primera fase de la rehabilitació del canal industrial

El total de les obres costarà 840.000 euros | Un dels murs de l’equipament es va esfondrar amb les pluges del 5 de setembre, ara fa més de cinc mesos

Redacció Osona.com
17 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:52h
El mur del canal industrial de Manlleu, aquest dimarts
El mur del canal industrial de Manlleu, aquest dimarts | Adrià Costa

El canal industrial, aquest dimarts al matí. Foto: Adrià Costa


Manlleu va iniciar aquest dilluns, 16 de febrer, les obres de la primera fase de rehabilitació del canal industrial, entre les tres fàbriques i el carrer Enric Delaris. L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa Artifex Infraestructuras SL, per un import de 515.562,85 euros (IVA inclòs). El termini de duració dels treballs és de quatre mesos.

El canal industrial va quedar malmès per les fortes pluges del passat 5 de setembre. Aquest dia, es va esfondrar un mur del canal i es van haver de posar balises perquè el ferm de la calçada havia quedat descavalcat.

Durant les dues primeres setmanes d'aquesta primera fase es procedirà al tancament del perímetre de les obres, a la neteja i restauració de murs i a la preparació de l’espai per poder-hi entrar la maquinària pesada. També es començaran les rases de l’enllumenat del parc del darrera del camp de futbol.

Simultàniament a l’execució d’aquesta primera fase, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament, en la sessió del passat 27 de gener, va aprovar el projecte de la segona fase de rehabilitació: subfase 2.1, des de la palanca del pavelló poliesportiu fins a les pistes d’atletisme; i subfase 2.2, Embocadura del Torrent del Poquí, amb un pressupost conjunt d’execució de 324.691,55 (IVA onclòs). En breu es procedirà a la licitació de les obres d’aquesta segona fase que tindran una durada prevista de tres mesos.
Arxivat a