Josep Rull apadrina la candidatura de Benjamí Nieto per CiU a Manlleu

El secretari d'organització de CDC destaca que "és un candidat jove, preparat i que sap què vol dir gestionar en situacions complicades" | L'alcaldable vol "posar en valor les persones"

Roger Font
16 de febrer del 2015
Actualitzat a les 17:27h
Josep Rull i Benjamí Nieto, divendres a Manlleu
Josep Rull i Benjamí Nieto, divendres a Manlleu | CIU Manlleu

Josep Rull i Benjamí Nieto. Foto: CIU Manlleu


El secretari d'organització de Convergència Democràtica de Catalunya, Josep Rull, va apadrinar divendres passat, 13 de febrer, la candidatura per CiU de Benjamí Nieto per a les eleccions municipals del proper mes de maig. En un sopar al restaurant El Morter, i davant d'una quarantena de persones, el número dos del partit a Catalunya va destacar les qualitats de Nieto: "Un candidat jove, preparat i que sap què vol dir gestionar en situacions complicades".

Per Rull, "Manlleu necessita una sacsejada forta després de 12 anys governant els mateixos i perdent moltes oportunitats". En aquesta línia, considera que l'home que ha fet una passa endavant "coneix exactament quines són les necessitats del municipi" i assegura que Nieto "només prometrà allò que sigui capaç de complir".

Els eixos del "pla de govern" de la candidatura de Nieto prioritzaran "la reactivació econòmica i la creació de llocs de treball en un municipi molt castigat per la crisi i amb un nivell d'atur superior a la mitjana catalana". Partint d'aquestes premisses, Rull va mostrar-li el suport de CiU: "Tota la capacitat que té el partit la posarem al servei d'en Benjamí". A més, va agrair-li que hagi tingut la valentia de fer aquest pas en una situació molt complicada per Convergència a Manlleu".

Sobre les fugues de Vilaregut i Alsina cap a ERC, Rull va criticar tant que hi hagi partits "que van a buscar a fora el que no tenen a casa" com "aquestes persones que consideren que l'important és ser-hi, independentment de amb quin instrument". Per no tirar més llenya al foc, el convergent va assegurar que "tenim una candidatura nova, una persona jove i molt capacitada" que "vol oferir als manlleuencs un projecte esperançador i potent de cara al futur".

Per la seva banda, Benjamí Nieto va voler deixar clar que volen "posar en valor les persones, saber quines necessitats tenen per oferir-els-hi solucions". A dia d'avui, diu, estan recollint "les necessitats que hi ha al municipi per crear un projecte que ens permeti tornar a estar orgullosos de ser manlleuencs".

Pel que fa a les línies d'acció, el candidat de CiU va destacar que es posarien al servei dels ciutadans i que prioritzarien el benestar social, un pla de xoc contra l'atur i la mobilitat dintre del municipi.

CiU, sota el liderat de Josep Suriñach, va ser la segona força més votada a les passades eleccions a Manlleu, amb cinc regidors i per darrera d’ERC, amb nou. Tot i això, en aquesta legislatura, la formació ha estat a l’oposició.
Arxivat a