Osona Cuina porta la gastronomia de la comarca a París

Quatre cuiners serveixen un menú degustació al Museu Cluny

Redacció Osona.com
11 de febrer del 2015
Actualitzat a les 15:21h
Els cuiners osonencs, a París
Els cuiners osonencs, a París | Osona Cuina
Osona Cuina va portar la gastronomia de la comarca a París, aquest dimarts, en un acte al Museu Cluny, organitzat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Oficina Española de Turismo. Quatre xefs osonencs -Toni Cruells del D.O. Vic, Víctor Trochi de Les Magnòlies, Ignasi Camps de Ca l’Ignasi i David Sanglas- van servir un menú degustació de sis plats i tres postres.

El Museu Cluny ha ofert aquest espai emblemàtic als organitzadors de l’acte, en agraïment per les obres que ha cedit el Museu Episcopal de Vic (MEV) a l’equipament, en l’exposició “Voyager au Moyen Age”.

A l’acte hi van participar prescriptors francesos de l’àmbit cultural i turístic. També hi van assistir la 1a tinent d’alcalde i regidora de Turisme, Anna Erra, i el director del MEV, Josep M. Riba.

------------------------------
Menú servit a París

Recepció
Fusta de formatges i embotits amb coca de Folgueroles amb tomàquet
Cava

Menú degustació
Brandada de bacallà amb poma del Montseny
Capuccino de bolets amb carbassa
Enciam brut amb ceba caramelitzada amb botifarra de perol, crema de patata del bufet i
tòfona
Broqueta de papada de porc ral d’Avinyó amb pop
Pa de fetge, codonyat, ratafia
Hamburguesa de porc ral d’Avinyó
Carquinyolis
Mel i mató amb poma del Montseny al forn
Crema catalana

Begudes
Vins de diverses bodegues del Bages
Bodega Abadal, Picapoll 2013
Bodega Més Que Paraules 2013
Bodega Fargas-Fargas, Ull de Llebre 2012
Bodega Solergibert, Cabernet reserva 2009
Cava III Lustros Nature Caves Gibert, Gran reserva brut nature
Celler Artium, Brut nature reserva
Bodega Abadal, 3.9
Aigua de Sant Aniol
Cervesa Inedit Damm
Arxivat a