El CP Manlleu femení es classifica per la final four de la Copa d'Europa

El CP Voltregà, en canvi, es queda a les portes amb un fatídic gol d’or

Redacció Osona.com
09 de febrer del 2015
Actualitzat a les 17:02h
Les jugadores del CP Manlleu, abraçant-se després de marcar un gol.
Les jugadores del CP Manlleu, abraçant-se després de marcar un gol. | Cristina Arisa
El CP Manlleu femení ha fet història i serà a la final four de la Copa d’Europa. Les manlleuenques van eliminar aquest dissabte el vigent subcampió d’Europa, el francès Noisy le Grand, als quarts de final de la Champions d’Hoquei. Les noies de Ramon Anglada van guanyar l’eliminatòria per un global de 4 gols a 3, després d’empatar aquest dissabte a 2 (a l'anada van guanyar 1-2). El rival de les manlleuenques a semifinals serà el Benfica.

L’enfrontament del dissabte davant del Noisy le Grand, però, no va ser gens fàcil.  Va ser intens, igualat i vibrant. Les franceses es van avançar primeres i Anna Casarramona va empatar just abans del descans. El partit estava obert i això feia que la tensió fos màxima.

A la represa, Nara López va fer explotar d’alegria el pavelló municipal marcant el segon a 8 minuts del final. Ara bé, les franceses encara van posar l’ai al cor marcant l’empat a 2 a cinc per l’acabament. Les manlleuenques van tenir la sang freda suficient per aguantar i endur-se un premi històric: per primera vegada, un equip sènior d’hoquei manlleuenc disputarà la final a quatre de la Copa d’Europa.

La creu de l’hoquei femení osonenc va ser el CP Voltregà. Les noies de David Bou també van disputar el partit tornada dels quarts de final de la Copa d'Europa contra, precisament, el Benfica, amb la necessitat de remuntar el 8 a 3 que van encaixar al partit d'anada disputat a Portugal. No era un repte fàcil, però ho van tenir a tocar.

El CP Voltregà va disputar un gran partit i va forçar la pròrroga, amb suspens, després de marcar el darrer gol a tan sols 9 segons del final en un penal que va transformar Natasha Lee, deixant el marcador en un clar 6-1. La pròrroga es va decidir amb el gol d’or, que van marcar les portugueses a la segona part. S’havia fet el més difícil, remuntar el resultat de la tornada, però tot es va esvair amb el gol de Sousa al minut 58, que posava el 6-2 definitiu al marcador.

Malgrat imposar-se per 6 gols a 2, el Voltregà no va aconseguir classificars-se per la final a quatre de la Copa d'Europa. Foto: Josep M. Montaner