Un locutor de ràdio molt televisiu, a la websèrie «Solisombra»

“L’alegre divorciat”, segon capítol de la temporada amb Domènec de Guzman com a actor convidat

Redacció Osona.com
04 de febrer del 2015
Actualitzat el 10 de febrer a les 18:52h
Domènec de Guzman, a 'Solisombra'
Domènec de Guzman, a 'Solisombra'


La quotidianitat al bar d'en Hansi es veu trencada per la visita d’un locutor de ràdio que està immers en un procés de divorci amb la seva dona. És el fil conductor del segon capítol de la segona temporada de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich.

“Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals. En aquesta entrega titulada “L’alegre divorciat", l’actor convidat és Domènec de Guzman, conegut per la seva interpretació del senyor Pla a la família del Súper 3.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.

A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. En aquesta segona temporada de “Solisombra” hi intervindran actors com Santi Ricart, Mireia Llunell, Maria Molins, Jaume Casals i Mònica Corral, entre altres. A la primera edició de la sèrie ja hi van participar artistes destacats com Abel Folk, Marina Comas, Pepo Blasco, Pere Ventura o Quim Vila.
 

Recull de capítols emesos l'any anterior

Més informació de la segona temporada de la websèrie

Aneu a la pàgina de la websèrie