El CB Torelló celebra el 50è aniversari

Actes durant tot l’any

Redacció Osona.com
06 de febrer del 2015
Actualitzat a les 10:03h
El Club Bàsquet Torelló celebra enguany el cinquantenari de la seva fundació. Per això, s’ha creat una comissió que organitzarà una colla d’actes al llarg de l’any, de caire social i esportiu. Aquest dimarts se’n va fer la presentació.

Per començar, aquesta mateixa setmana s’ha organitzat el viatge de jugadors i familiars del CB Torelló al Palau Blaugrana per tal de veure el partit de Top-16 entre el FC Barcelona i el Galatasaray d’Estambul. I en els propers mesos hi ha previstes moltes activitats i de naturalesa diversa, des de clínics tècnics fins a finals de campionats de Catalunya, passant per xerrades especialitzades, un amistós entre equips d’elit, bàsquet escolar, un documental de la història del club, una exposició, partits d’exjugadores i exjugadors i un sopar de germanor de totes les persones que, al llarg d’aquest mig segle, han estat implicats en el club.

A l’acte de presentació hi van assistir Isidre Saborit, membre de la comissió organitzadora; Jordi Sainz, director esportiu del CB Torelló; Lluís Sabatés, vicepresident del club; i Conce Villena, regidora d’Esports.
 

Més informació, des del web del club



 
Arxivat a