La fira Casar-se a Osona duplica amb escreix els visitants

El certamen, en la seva tercera edició, es consolida com a punt de trobada del sector | La passarel·la de moda ha tornat a ser un dels grans atractius

Redacció Osona.com
02 de febrer del 2015
Actualitzat el 03 de febrer a les 9:04h
Quatre núvies de la fira Casar-se a Osona
Quatre núvies de la fira Casar-se a Osona | José M. Gutiérrez

Quatre núvies de la fira Casar-se a Osona. Foto: José M. Gutiérrez


La segona edició de la fira Casar-se Osona, que s’ha celebrat aquest cap de setmana al recinte firal del Sucre de Vic, s’ha consolidat com a punt de trobada del sector. El certamen ha duplicat amb escreix el nombre de visitants, que han passat dels 1.500 de l’any passat als 3.800 d’enguany, arribats d’arreu de la geografia catalana. Pel que fa a les parelles censades, també han augmentat, amb un total de 600 (550 el 2014). El nombre d’expositors, en canvi, ha estat el mateix, 78.

En aquesta edició, el gran atractiu (i èxit) ha estat el sorteig del rasca-rasca, carregat de premis, on els nuvis han pogut optar a grans descomptes en fotografia, complements, joies, quadres, i fins hi tot el banquet del casament completament gratuït. També ha tingut molt bona acollida l’aplicació per a mòbils de la fira, presentada per Happyday, on visitants i expositors han pogut compartir fotos, vídeos i experiències durant el certamen.

Les passarel·les de moda han estat, com sempre, un punt de confluència de tots els visitants. A les diverses desfilades s’han pogut veure models de sastreria de Gabarró, Corredera Núvia, Franquesa Moda Home/Dona, Batlló Moda,  M. Carme estilistes, Elles Espai Floral i Molist floristes, a més de les actuacions de Pep Poblet, Neus Gaja i Acariciando el aire. Aquest any també s’ha inaugurat la fira un dia abans, el divendres, exclusivament per als professionals, amb ponències formatives.

Enguany, des de l’organització s’ha detectat una tendència que qualifiquen de “curiosa”: hi ha hagut diverses parelles que han vingut els dos dies, perquè, tal com han explicat, amb un de sol no n’ han tingut prou per informar-se de tot el que necessitaven.

El concurs de parament de taules l’ha guanyat per segon any consecutiu el weddingteam format per Molist floristes, CrisitinaLuponMake up, Dreams&cocktails i Vernissagecatering. Seguits molt aprop per una nova incorporació al sector, la masia Cal Gitanet.

Després de l’èxit de l’edició d’enguany, l’organització ja prepara una quarta edició. En principi, es volen mantenir les mateixes dates.
 

Programació de "Casar-se a Osona"

Recull de galeries de fotos de la fira Casar-se a Osona

Arxivat a