Clara Roquet Autonell obté el Premi Gaudí pel millor guió

La jove vigatana és coautora del guió de la pel·lícula “10.000 km”

Redacció Osona.com
02 de febrer del 2015
Actualitzat a les 9:34h
Clara Roquet Autonell ha aconseguit el seu primer gran èxit en el món del cinema. La jove vigatana ha obtingut el Premi Gaudí al millor guió per la pel·lícula “10.000 km”, de la qual n’és coautora, juntament amb Carlos Marques-Marcet.

Els premis atorgats per l’Acadèmia del Cinema Català es van lliurar aquest diumenge a la nit, en una espectacular gala. El gran vencedor de la vetllada, precisament, va ser “10.000 km”, que va obtenir cinc Premis Gaudí, tots amb un gran pes específic: millor pel·lícula en llengua no catalana, millor director, millor guió, millor actriu protagonista i millor actor protagonista. La pel·lícula “El niño” en va sumar més, set estatuetes, però la majoria amb un perfil més tècnic.

Clara Roquet Autonell és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Recentment, ha cursat un màster en escriptura de guions a la Columbia University (Estats Units).

“10.000 km” és un film amb un baix pressupost però amb un alt component emotiu. Alexandra i Sergi són una parella de Barcelona que està buscant un fill quan a ella li arriba una gran oferta professional a Los Àngeles per anar a treballar un any. Confiant en la fortalesa de la seva relació, decideixen posposar els plans i encarar el repte dels 10.000 quilòmetres que els separen.
 
Arxivat a