Vídeo íntegre de l'esbojarrada presentació del Carnaval de Torelló

Redacció Osona.com
30 de gener del 2015
Actualitzat el 01 de febrer a la 13:48h
Presentació del Carnaval de Terra Endins
Presentació del Carnaval de Terra Endins
Vídeo íntegre, d'Osona Stream

La presentació del Carnaval de Terra Endins de Torelló va omplir de gom a gom el Teatre Cirvianum, el passat dissabe, 24 de gener. Al llarg de l’esbojarrada vetllada es van començar  a conèixer els plats forts i els detalls més recargolats de l’edició d’enguany: les dates de la festa, que es farà entre el 12 i el 18 de febrer; el cartell, que ha anat a càrrec de Carla Serrat; i qui tindrà l’honor de representar el Rei Carnestoltes, que en aquesta edició tornarà a ser Lluís Moreno, el cap de la brigada municipal que l’any passat ja va assumir el càrrec però va haver de deixar-lo a mig mandat per un greu accident. Precisament, Moreno va sortir a l’escenari amb una cadira de rodes i es va aixecar dempeus, com si s’hagués produït un miracle.

Entre la programació, destaquen els 30 anys de la festa de les Senyoretes i els Homenots. Un munt de “noies” vestides per a l’ocasió van escenificar diversos números musicals i van reclamar que s’accelerés el tema de la consulta sobre la festa local (divendres de Carnaval o dilluns de Rocaprevera). En la seva actuació no hi van faltar reminiscències a l’actualitat, amb al·lusions directes a PxC, amb cartells que posaven “Tots som de casa”.

Un cop el Rei Carnestoltes ha proclamat la República de la Barrila, comença la gresca. A partir d’ara, a Torelló no hi ha normes i regne la disbauxa màxima, no hi ha raó que valgui més que la sense raó.
 

Recull de fotos del Carnestoltes a Osona   


El Rei Carnestoltes tornarà a ser Lluís Moreno. Foto: Adrià Costa

Arxivat a