La websèrie «Solisombra» estrena temporada i busca donar el salt internacional

El primer capítol ja es pot visualitzar a la xarxa | Pep Miràs i Albert Salarich, actors habituals, compartiran cartell amb Domènec de Guzmán, Santi Ricart, Mireia Llunell, Maria Molins, Jaume Casals i Mònica Corral, entre altres

Redacció Osona.com
28 de gener del 2015
Actualitzat el 07 de febrer a les 8:47h
La websèrie osonenca estrena la segona temporada.
La websèrie osonenca estrena la segona temporada.
 

La segona temporada de “Solisombra”, la websèrie catalana d’humor quotidià que narra situacions del dia a dia que transcorren en un bar, es va estrenar aquest dilluns, 26 de gener. El primer capítol ja es pot visualitzar a Internet (a sobre).

Després de l’èxit de la primera temporada, amb més de 15.000 visites, els promotors de la sèrie van decidir tirar endavant una segona entrega amb 13 capítols més. El director, David Conill, afirma que “l’impacte que vam aconseguir ens ha portat a la segona part, convertint-nos en la primera websèrie catalana amb continuïtat. A més, aquesta segona temporada fa un salt qualitatiu a nivell tècnic brutal. L’equip tècnic ha crescut i hem incorporat millores increïbles tant a nivell d’àudio com de vídeo”.

Una de les novetats és l'adhesió de subtítols en espanyol a les dues temporades. “Això ens permetrà llançar la sèrie a nivell internacional, tant en certàmens internacionals, com en difusió online buscant mercats com Amèrica Llatina, Estats Units o ciutats com Nova York on hi ha moltes persones de parla hispana i molts seriòfils”, destaca el guionista, Joan Capdevila.

La segona temporada es continuarà emetent cada dilluns al llarg de 13 setmanes. Els capítols es podran veure a partir de les 16.00 h al web de la sèrie. Osona.com, de la mateixa manera que va fer l’any passat, també els publicarà regularment.

Pel que fa als actors, "Solisombra" continua protagonitzada per Pep Miràs, qui interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, encarnat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions surrealistes i plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.

A cada episodi canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen.

En la segona temporada hi han intervingut actors com Domènec de Guzmán, Santi Ricart, Mireia Llunell, Maria Molins, Jaume Casals i Mònica Corral, entre altres. A la primera edició de la sèrie ja hi van participar artistes destacats com Abel Folk, Marina Comas, Pepo Blasco, Pere Ventura o Quim Vila.

L’equip de Solisombra

Pep Miràs. Actor. Ha participat a sèries de televisió com “La Riera”, “El Cor de la Ciutat”, “Laberint d’Ombres”, “Ventdelplà”, “Mar de Fons” i en produccions teatrals com “Terra Baixa”, “Rigor Mortis” i “El sopar dels idiotes”.

David Conill. Creador i realitzador audiovisual de curtmetratges i videoclips. Ha presentat treballs a festivals nacionals i internacionals.

Albert Salarich. Actor vigatà. Ha participat en cinema, publicitat, teatre i televisió.

Joan i Marc Capdevila. Escriptors i guionistes. Productors de videoclips i documentals per a la televisió.

L’equip es completa amb Pep Sala (músic i compositor fundador de Sau), Aina Salarich, Jordi Amàrita, Jordi Crusats, Ramon Padrós, Aina Tarrés i Sílvia Moreno, amb trajectòries al món del guionatge, la realització i la producció.
 

Recull de capítols emesos l'any anterior

Més informació de la websèrie

Aneu a la pàgina de la websèrie

 

La websèrie osonenca estrena la segona temporada.