Tres empreses càrnies osonenques ofereixen els seus productes a Taiwan

Les federacions d’indústries catalana i asiàtica signen un conveni per fomentar les relacions comercials

Redacció Osona.com
27 de gener del 2015
Actualitzat a les 7:46h
La Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC) va signar ahir un conveni de col·laboració amb la federació càrnia taiwanesa, Taiwan Frozen Meat Packers Association (TFMPA), per al foment de les relacions comercials i tècniques entre les empreses càrnies d’ambdós països. En aquest marc, des d’ahir i fins divendres 30 de gener, set empreses càrnies catalanes, juntament amb el Departament Internacional de FECIC, rebran la visita d’una delegació d’importadors carnis taiwanesos, que participen en aquesta nova acció de promoció prevista dintre el Pla Sectorial 2015 de FECIC. Entre aquestes empreses, n’hi ha tres d’osonenques: Patel, de Santa Maria de Corcó; Mafriges, a Sant Vicenç de Torelló; i Grup Baucells, a Vic.

La finalitat d’aquesta acció comercial és que els compradors taiwanesos coneguin de més a prop la indústria càrnia catalana i que s’estableixin nous acords de col·laboració. Taiwan es un mercat de recent obertura i és especialment important per a les exportacions catalanes de carn de porcí i subproductes.

El Pla Sectorial 2015 de FECIC vol promoure les exportacions i l’accés als mercats internacionals dels seus associats, per això ha inclòs accions comercials amb països emergents que, com Taiwan, ofereixen noves oportunitats de negoci, gràcies al seu potencial i creixement econòmic i la demanda de carns i productes carnis.
Arxivat a