Dicten una ordre d'allunyament per protegir Josep Anglada

La mesura cautelar afecta el regidor de Vic de PxC, Joan Carles Fuentes

Redacció
26 de gener del 2015
Actualitzat el 28 de gener a les 18:59h

Marta Riera i Josep Anglada, sortint dels jutjats de Vic fa uns dies, després de declarar pel cas d'intent d'homicidi. Foto: Adrià Costa.


El Jutjat número 2 de Vic ha dictat una ordre d'allunyament que afecta els regidors de Vic i Olot, de Plataforma per Catalunya (PxC), Joan Carles Fuentes i Ignasi Mulleras, i el màxim dirigent del partit, Robert Hernando, que no podran apropar-se a menys de 200 metres de distància de Josep Anglada, que ara es troba en condició de regidor no adscrit del consistori vigatà, després que fos expulsat del partit que ell mateix havia fundat.

Aquesta mesura cautelar ha estat presa dins del marc de la instrucció sobre el presumpte intent d'homicidi que l'exlíder de PxC hauria patit i que va denunciar fa uns mesos, i en la que ja es troben imputats els tres polítics esmentats. Atès que Fuentes és regidor de Vic i coincidirien físicament als plens municipals, la mesura judicial li permet assistir a les sessions, però també estableix que Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra hauran de destacar agents per vetllar per la seguretat d'Anglada.
 

Joan Carles Fuentes i Ignasi Mulleras sortint dels Jutjats de Vic, ddsprés de declarar per l'intent d'homicidi. Foto: Adrià Costa

Arxivat a