La Fira de Sant Sebastià de Sant Pere de Torelló, a punt de solfa

Les parades de productes artesans es complementaran amb un ampli programa d’activitats

Redacció Osona.com
22 de gener del 2015
Actualitzat a les 8:32h
El nou gegantó de l'escola Josep M. Xandri.
El nou gegantó de l'escola Josep M. Xandri. | Adrià Costa
El gegantó de l'escola Josep M. Xandri es va estrenar a la fira de l'any passat. Foto: Adrià Costa

Sant Pere de Torelló celebrarà aquest cap de setmana la tradicional Fira de Sant Sebastià. Els actes començaran aquesta dijous, a dos quarts de 9 del vespre, amb la presentació del llibre “L'ambaixador de Confínia, de la santperenca Rosa V. Tort.

Divendres, també a dos quarts de 9 del vespre, hi haurà una projecció fotogràfica del viatge a l'Índia que va fer el santperenc Jordi Bosch. El muntatge ofereix un recull d'espectaculars imatges del paisatge, la vida, els habitants... d'aquest país.

Diumenge, a partir de les 9 del matí, començarà la fira amb tota la zona del nucli antic plena de parades de diferents productes artesans (mel, pa, oli, vi, formatges, manualitats...). A banda, i complementant aquesta oferta, hi haurà activitats durant tot el matí i fins al migdia: exposició de pessebres, cercavila de gegants, el ball d'en Xandri, benedicció d'animals, passant de cavalls, procés d'elaboració del farro en directe i tastet, esmorzar de calçots, brou calent per a tothom i sorteig gratuït de 10 lots de productes de pagès entre tothom que visiti la Fira.

Per tancar els actes de la Fira, el grup de gospel local Cocoa Gospel SPT oferirà un concert, obert a tothom, a les 6 de la tarda al teatre parroquial "El Centre".
 

Programa d’actes

 
-------------------------------------
Galeries de fotos:

Fira de Sant Sebastià, 2014

Fira de Sant Sebastià, 2013

Fira de Sant Sebastià, 2012

Fira de Sant Sebastià, 2011

Fira de Sant Sebastià, 2010

Fira de Sant Sebastià, 2009