Cesc Poch segueix al capdavant dels Minyons de Terrassa

El secretari general d'UGT Osona, reelegit president de la colla castellera

Guillem Bargalló
21 de gener del 2015
Actualitzat el 23 de gener a les 10:58h

Guillem Comas i Cesc Poch seguirant al capdavant dels Minyons. Foto: Joan Manel Oller


Cesc Poch, secretari general d'UGT Osona, i Guillem Comas seguiran una temporada més al capdavant dels Minyons de Terrassa, al Vallès Occidental. L'assemblea anual de la colla va mantenir la confiança perquè Poch seguís com a president i Comas com a cap de colla, després d'un 2014 on els malves han tornat a mostrar la seva millor imatge, descarregant castells com el 3de10fm, el 2de9fm o el pilar de 8 amb folre i manilles.

Cal tenir en compte que només es presentava una candidatura a la Junta Tècnica i Directiva. D'aquesta manera, Cesc Poch ha estat reelegit amb 117 vots a favor i només quatre en contra, mente que Guillem Comas ha rebut 88 vots a favor i tres en contra.

Durant la seva intervenció, el cap de colla dels Minyons de Terrassa va avançar que els malves actuaran aquest 2015 a la festa major de Sant Cugat i a la Diada del Mercadal de Reus, que se celebra en any de no Concurs. La voluntat de Guillem Comas és treballar sense pressió, però amb la intenció d'arribar a la festa major de Terrassa, a principis de juliol, a un nivell similar al de finals de 2014.

D'altra banda, Cesc Poch va assegurar que el 2015 passa per seguir ampliant la vinculació dels Minyons amb Terrassa amb la gent jove, obrint la colla a nous col·lectius. De fet, l'assemblea de dissabte va servir perquè els malves s'adhereixin al pacte per la diversitat sexual i d'identitat de gènere a Terrassa.