Cop d'estat a Torelló!

Comença la disbauxa del Carnaval de Terra Endins

Redacció Osona.com
20 de gener del 2015
El Rei Carnestoltes, fent la seva entrada triomfal
El Rei Carnestoltes, fent la seva entrada triomfal | Adrià Costa

La presentació del Carnaval de Terra Endins de Torelló és sempre un moment de joia i alegria. És el dia en què es comencen a conèixer els plats forts i els detalls més recargolats de l’edició d’enguany: les dates de la festa, el cartell i també el trofeu que es dóna a les carrosses participants a la rua del dissabte. En el transcurs de la presentació es coneixen les novetats del Pullassu i de les Senyoretes així com les particularitats de les altres activitats que conformen la setmana anual de Carnaval de Terra endins.

A més, el rei Carnestoltes pren el consistori i el dissol, emportant-se el falatell i demostrant a tots els pescallunes que ell i només ell és descendent directe del rei Carnestoltes I. En el transcurs de la presa del poder, es proclama la república de la barrila: a Torelló no hi ha normes i regne la disbauxa màxima, no hi ha raó que valgui més que la sense raó.

Tot això passarà el proper dissabte, 24 de gener, a partir de les 20:30 hores, al Teatre Cirvianum de Torelló. Entrada amb invitació.
 

Recull de fotos del Carnestoltes a Osona   

 

Rua del Carnaval de Terra Endins. Foto d'arxiu: Adrià Costa

Arxivat a