El cuiner Ignasi Camps posa en valor la tòfona del Collsacabra

Una recerca pels boscos i un taller de cuina, actes destacats d'unes jornades a Cantonigròs

Redacció Osona.com
14 de gener del 2015
Actualitzat a les 18:07h

Bacallà amb tòfona. Foto: Difucor

El cuiner Ignasi Camps organitza aquest dissabte, 17 de gener, les primeres “Jornades de Tòfona del Collsacabra” al seu restaurant de Cantonigròs. L'activitat vol donar a conèixer aquest producte tan apreciat i arrelat al territori, ensenyar a cuinar-lo, i posar en valor les seves qualitats.

La “caça” de tòfones, serà la proposta que obrirà el certamen. Els participants, acompanyants d'un expert en la matèria, cercaran pels boscos de la zona aquest fong tan preuat. Tot seguit, quan ja s'hagi obert la gana, es farà un dinar informal a Ca La Laia.

A la tarda tindrà lloc un taller de cuina de la mà d'Ignasi Camps que porta per títol un nom molt descriptiu: “Com utilitzar la tòfona sense que ens fonguin la visa”. La jornada finalitzarà amb el sopar degustació dels plats elaborats al taller.

Aquesta activitat s’emmarca dins les diferents propostes que durant l’any organitza el restaurant Ca l’Ignasi, el qual té entre alguns dels seus objectius donar a conèixer el territori del Collsacabra i el poble de Cantonigròs.
 

Més informació