Carod-Rovira apadrina un llibre de la UVic-UCC

Cristina Perales presenta dijous una obra que analitza el paper de la premsa a la Transició

Redacció Osona.com
14 de gener del 2015
Actualitzat a les 8:04h
Cristina Perales García, professora de comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) presentarà aquest dijous, 15 de gener, a les 19 h, el seu llibre “Premsa i autodeterminació. Catalunya i Euskadi dins l’Espanya de la Transició”. L’acte es farà al Temple Romà i comptarà amb la participació de l’actual director de la càtedra sobre Diversitat Social de la Universitat Pompeu Fabra i exvicepresident de la Generalitat, Josep Lluís Carod-Rovira, i el periodista de la secció de política dels Serveis Informatius de TV3, Jordi Pons. Moderarà l’acte el degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC, Xavier Ferràs.

El llibre, editat per UOC, és un estudi de la contribució de la premsa espanyola, catalana i basca durant el període de creació de l’actual Estat de les autonomies i fins l’aprovació dels estatuts català i basc (1975 – 1979). Una etapa clau per entendre l’actual situació que viu el procés polític català.

L’autora parteix de la base que els mitjans, i en concret els diaris, són actors polítics que participen i contribueixen en l’escalada dels conflictes dels quals parla, com qualsevol altre actor polític més.
Arxivat a